Kinderen van 0 tot 13 jaar zijn welkom in één van onze vijf kinderdagverblijven of acht locaties voor buitenschoolse opvang in Heemskerk en Beverwijk.

Op een aantal scholen verzorgen wij ook tussenschoolse opvang en pauzevervanging.


Bent u een ouder/verzorger van een kind van 0 - 4 jaar en zoekt u voor minimaal één dag in de week opvang in een vertrouwde, warme omgeving? Dan bent u bij één van onze kinderdagverblijven aan het juiste adres!

Bent u een ouder/verzorger van een kind van 4 - 13 jaar dat de basisschool bezoekt en zoekt u opvang voor uw kind na schooltijd en/of in de schoolvakanties? Dan is het prettig voor u om te weten dat Welschap Kinderopvang buitenschoolse opvang biedt in Heemskerk en Beverwijk en wij met de meeste basisscholen een samenwerkingsverband hebben.

Bent u een ouder/verzorger van een kind van 4 - 13 jaar dat de basisschool bezoekt en zoekt u opvang voor uw kind vóór schooltijd? Wij hebben ook voorschoolse opvang.

Bent u een ouder/verzorger van een kind van 4 - 13 jaar dat de basisschool bezoekt? Op diverse basisscholen organiseren wij tussenschoolse opvang.