Kinderdagverblijf de Waterval

De ‘nieuwe’ Waterval is een prachtig licht en kleurrijk gebouw waar kinderen, ouders en personeel zich erg prettig voelen. Met de komst van kinderdagverblijf de Heemskinderen hebben we per 30 september zeven groepen: een baby-, een peuter- en vijf verticale groepen.

Het belangrijkste vinden wij dat uw kind zich op de Waterval fijn voelt en zich op zijn eigen manier kan ontwikkelen. Het leuke van een groep is dat uw kind daar altijd iemand heeft om mee te spelen. Daarnaast krijgt uw kind door de leidsters allerlei activiteiten aangeboden rond het thema Puk (zie VVE). Zowel de baby´s als de peuters. Taal, bewegen, samen spelen en vooral plezier hebben staan centraal. Natuurlijk kan uw kind bij ons heerlijk buiten spelen. Rennen op het gras, taartjes bakken in de zandbak en achter elkaar aan roetsjen van de glijbaan. Voor de baby´s is er een aparte babyhoek.

Als uw kind drie is, en toe aan wat extra uitdaging, hebben we een half uur per dag de 3+groep. Een succes bij de kinderen, leuk en  leerzaam. En een goede voorbereiding voor de basisschool.

Bij het halen en brengen van uw kind, vinden we de overdracht tussen u en de leidsters heel belangrijk. Via het digitale fotoscherm bij de ingang geven we u een kijkje in het dagverblijfleven van uw kind. 

Verder houden we ook erg van feestjes: pasen, sinterklaas en kerst, het voorleesontbijt  en de leidstersdag vol spelletjes. Het jaarlijkse zomerbuffet met ouders is altijd heel gezellig met heerlijke hapjes. 

De oudercommissie van de Waterval heeft meegedacht met de verbouwingsplannen  van de ‘nieuwe’ Waterval, is actief bij het zomerbuffet en heeft een eigen jaarwerkplan.

Om ons kinderdagverblijf binnen te komen krijgt u een persooonlijke code.

Kom gerust eens kijken en vraag om een rondleiding!

Opvangtijden
maandag tot en met vrijdag van 06.45 tot 18.00 uur

Contactgegevens
Belgiëlaan 2, 1946 Tl Beverwijk
T 0251 200448

GGD inspectierapport
U vindt het hier