Kinderdagverblijf de Vennen

Kinderdagverblijf de Vennen-1Kinderdagverblijf de Vennen-2Kinderdagverblijf de Vennen-3Kinderdagverblijf de Vennen-4Kinderdagverblijf de Vennen-5Kinderdagverblijf de Vennen-6Kinderdagverblijf de Vennen-7Kinderdagverblijf de Vennen-8Kinderdagverblijf de Vennen-9

De Vennen ligt in de rustige woonwijk Boven de Baandert, buiten het centrum van Heemskerk.

BIj de Vennen zijn op dit moment 4 opvanggroepen. De groepssamenstelling en de samenwerking en openslaande deuren tussen de groepen, zorgen dat er altijd kinderen zijn om mee te spelen.

De onderling sterke verbondenheid in het team en de vaste invalkrachten zorgen voor een vertrouwde omgeving voor kinderen en ouders.

Wij proberen altijd vanuit uw kind te denken, om zo ruimte te creëren om het kind zichzelf te laten ontdekken. Wij gaan dagelijks naar buiten om een frisse neus te halen. We spelen samen op het plein, in de grote zandbak fietsen, ballen, rennen en gaan van de glijbaan. De kinderen ontdekken en ervaren van alles, waarbij hun handen en kleding vies mogen worden. Voor de allerkleinsten hebben we een hoekje met zandbak.

We houden van bewegen en muziek en organiseren jaarlijks het zomerbuffet, een midwinterborrel, opa & oma ochtenden en andere kalenderactiviteiten. Op de dag van de leidsters vieren we de verjaardagen van de pedagogisch medewerkers.

Wij bieden vroege voorschoolse educatie (VVE) en werken met Uk&Puk. Pop Puk is een vast gezicht bij de Vennen. Puk beleeft - net als de kinderen - van alles op het kinderdagverblijf en doet met de activiteiten die aansluiten bij de leeftijd van de kinderen, zowel voor baby's als voor peuters.Puk is een vriendje van alle kinderen. En als uw kind het leuk vindt mag Puk bij uw thuis logeren.

Sinds kort hebben we er twee vriendjes bij. Lotte en Max leren ons bij de thema's en het dagritme gebarentaal. Zo stimuleren we de taal bij kinderen. Voor de oudste peuters hebben we aparte 3+ activiteiten.

In ons werkplan kunnen ouders lezen hoe wij werken en bv. ook over ons voedingsbeleid: zo gezond mogelijk eten en af en toe een verantwoord extraatje.

De ouderscommissie is nauw betrokken bij onze activiteiten. Samen organiseren wij o.a. de midwinterborrel.

Om ons kinderdagverblijf binnen te komen krijgt u een persooonlijke code.

Wilt u een keer komen kijken? Bel gerust voor een afspraak voor een rondleiding!

Opvangtijden
Maandag t/m vrijdag van 7.30 tot 18.00 uur

Locatiegegevens
Deukelven 95, 1963 SN Heemskerk
Telefoon: 0251 252035
Assistent leidinggevende: Anneloes de Beer
Leidinggevende: Ellie van der Aar
LRK nummer: 423656168

GGD inspectierapport
U vindt het hier