Kinderopvang: het mooiste werk van de wereld. Kom bij ons werken!

Maak ons blij met jouw cv. Wij zoeken startende en ervaren medewerkers voor onze kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang en peuteropvang. De vacatures vind je onderaan deze pagina. Wil je eerst eens kijken of kinderopvang iets is voor jou? Of gewoon eens kennismaken? Laat het ons weten. Wij laten je graag onze opvang zien. Meer weten over werken in de kinderopvang? Kijk op Kinderopvang Werkt!

Vacatures

kinderopvang

Pedagogisch medewerker tijdens zwangerschapsverlof

Voor 14 uren per week
Ben jij een enthousiaste pedagogisch medewerker met hart voor kinderen? Dan hebben wij een leuke werkplek voor jou bij locatie BSO de Salamander in Beverwijk. In verband met een zwangerschapsverlof zijn we opzoek naar een pedagogisch medewerker voor de duur van 5 maanden. 
Lees meer hierover
kinderopvang

Pedagogisch medewerker BSO de Salamander

Voor 20 uren per week
Ben jij een enthousiaste pedagogisch medewerker met hart voor kinderen? Dan hebben wij een leuke werkplek voor jou! We zijn op zoek naar een enthousiaste pedagogisch medewerker voor op onze BSO de Salamander.
Lees meer hierover
kinderopvang

Operationeel Manager Kinderopvang

Voor 20 tot 24 uren per week
Mensen motiveren en stappen zetten in een groeiende markt. Dit zijn 2 van de vele punten die jou energie geven in je baan en die je terug kunt vinden in onze vacature. Je hebt een HBO-opleiding richting welzijn/zorg/pedagogiek en je hebt eerder in een leidinggevende functie gewerkt.
Lees meer hierover
kinderopvang

Pedagogisch medewerker

Voor 12,5 uren per week
Wil jij het nieuwe jaar goed starten op een nieuwe of eerste leuke werkplek? Waarbij de focus ligt op ontwikkeling, zowel van jou als die van de kinderen? Je kunt direct bij de Kangoeroe starten, voor 2 dagen in de week op de tussenschoolse opvang en de naschoolse opvang.
Lees meer hierover
kinderopvang

Flexibele Pedagogisch medewerkers

Is werken met kinderen tussen de 0 en 13 jaar voor jou de ultieme uitdaging? Dan ben jij de ideale sollicitant voor deze vacature. Welschap Kinderopvang zoekt voor diverse kinderopvanglocaties zowel startende als ervaren Pedagogisch medewerkers. De werkdagen en contracturen zijn flexibel en bespreekbaar.
Lees meer hierover
kinderopvang

Medewerker Tussenschoolse opvang / overblijfhulp

Als werken met kinderen tussen de 4 en 12 jaar oud jouw ultieme uitdaging is… En als je toevallig wat vrije uren hebt rond lunchtijd… Solliciteer dan snel! Welschap Kinderopvang zoekt namelijk zowel ervaren als startende medewerkers voor de tussenschoolse opvang bij diverse basisscholen in Heemskerk en Beverwijk. De werkdagen en contracturen zijn flexibel en bespreekbaar.
Lees meer hierover
kinderopvang

Open sollicitaties Kinderopvang

Maak ons blij met jouw cv. Wij zoeken startende en ervaren collega’s voor onze kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang en peuteropvang in Heemskerk en Beverwijk. Heb je een diploma voor pedagogisch medewerker en scholing in VVE (voor dagopvang en peuteropvang) en taalniveau F3? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren.
Lees meer hierover