Kinderopvang: het mooiste werk van de wereld. Kom bij ons werken!

Maak ons blij met jouw cv. Wij zoeken startende en ervaren medewerkers voor onze kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang en peuteropvang. De vacatures vind je onderaan deze pagina. Wil je eerst eens kijken of kinderopvang iets is voor jou? Of gewoon eens kennismaken? Laat het ons weten. Wij laten je graag onze opvang zien. Meer weten over werken in de kinderopvang? Kijk op Kinderopvang Werkt!

Vacatures

kinderopvang

Pedagogisch medewerker BSO de Schatkist

Voor 16 tot 22 uren per week
Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega voor onze locatie in Wijk aan Zee. Ben jij een flexibel inzetbare pedagogisch medewerker en op zoek naar een leuk team, dan past deze vacature bij jou!
Lees meer hierover
kinderopvang

Pedagogisch medewerker BSO Ratatouille

Voor 15 tot 20 uren per week
Ben jij een energieke pedagogisch medewerker en op zoek naar een parttime baan in de kinderopvang? Wij hebben een leuke werkplek voor je!
Lees meer hierover
kinderopvang

Pedagogisch medewerker BSO de Kangoeroe

Voor 13 uren per week
Ben jij die vrolijke en energieke pedagogisch medewerker met hart voor kinderen dan hebben wij een leuke werkplek voor jou op BSO de Kangoeroe! Kom bij ons werken op een mooie en gezellige locatie in de buurt van de Sportboulevard Waterakkers.
Lees meer hierover
kinderopvang

Pedagogisch medewerker BSO de Salamander

Ben jij die enthousiaste pedagogisch medewerker met hart voor kinderen? Wij hebben een leuke werkplek voor je! Kom bij ons werken op een uitgebreide en gezellige locatie in de wijk Broekpolder. Doordat onze BSO groot is, is er veel ruimte voor jou om verschillende activiteiten te organiseren.
Lees meer hierover
kinderopvang

Flexibele Pedagogisch medewerkers

Is werken met kinderen tussen de 0 en 13 jaar voor jou de ultieme uitdaging? Dan ben jij de ideale sollicitant voor deze vacature. Welschap Kinderopvang zoekt voor diverse kinderopvanglocaties zowel startende als ervaren Pedagogisch medewerkers. De werkdagen en contracturen zijn flexibel en bespreekbaar.
Lees meer hierover
kinderopvang

Medewerker Tussenschoolse opvang / overblijfhulp

Als werken met kinderen tussen de 4 en 12 jaar oud jouw ultieme uitdaging is… En als je toevallig wat vrije uren hebt rond lunchtijd… Solliciteer dan snel! Welschap Kinderopvang zoekt namelijk zowel ervaren als startende medewerkers voor de tussenschoolse opvang bij diverse basisscholen in Heemskerk en Beverwijk. De werkdagen en contracturen zijn flexibel en bespreekbaar.
Lees meer hierover
kinderopvang

Open sollicitaties Kinderopvang

Maak ons blij met jouw cv. Wij zoeken startende en ervaren collega’s voor onze kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang en peuteropvang in Heemskerk en Beverwijk. Heb je een diploma voor pedagogisch medewerker en scholing in VVE (voor dagopvang en peuteropvang) en taalniveau F3? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren.
Lees meer hierover