Tijdelijk

kinderopvang

Pedagogisch Coach - beleidsmedewerker

Voor 12-16 uren per week
PM’ers het beste uit zichzelf laten halen! Herken jij jezelf hierin? Dan zoeken we jou! In een actieve rol zorg jij voor de verdere professionele ontwikkeling van onze pedagogisch medewerkers. Dit kan zijn door te kijken naar het individu of juist het team. Met jouw expertise en inzet zorg je ervoor dat de PM’ers gecoacht zijn, zodanig dat is bijgedragen aan de professionele ontwikkeling van hun pedagogisch handelen en aan deskundigheids- en kwaliteitsbevordering.
 
Daarnaast lever je een bijdrage aan het voorbereiden en ontwikkelen van het pedagogisch beleid. Voortvloeiend daaruit draag je zorg voor de juiste uitvoering van het pedagogisch beleid op de kinderopvanglocaties.
 
Per 1 juni hebben wij een plek vrij voor 12-16 uur, op tijdelijke basis t/m 31 december 2021.

Wat vragen wij van jou?

Je hebt een relevante Hbo-opleiding afgerond en deze aangevuld met trainingen die jou kwalificeren voor de functie pedagogisch beleidsmedewerker/coach.
  • Bij voorkeur heb je ervaring in een vergelijkbare functie.
  • Je haalt je motivatie uit het meekrijgen en informeren van medewerkers. 

Wat bieden wij?

  • Een werkplek waar ontwikkeling van mensen centraal staat.
  • Inschaling (schaal 9) conform de cao-kinderopvang.
  • Uitgebreide scholingsmogelijkheden. 

Informatie & solliciteren

Heb jij interesse in deze vacature dan ontvangen we graag jouw CV voorzien van motivatie voor 14 mei op solliciteren@welschapsocius.nl o.v.v. ‘sollicitatie Pedagogisch coach’. De sollicitatiegesprekken zijn gepland op 25 mei in de middag. Wil je meer informatie over de vacature, neem dan contact op met Anke van de Bor, directeur Kinderopvang 06-41408140.