Kinderdagverblijf

de Vennen

Een fijn en gezellig kinderdagverblijf

waar veel plezier gemaakt wordt

De Vennen is een kleinschalig dagverblijf en ligt in de rustige woonwijk Boven de Baandert buiten het centrum van Heemskerk. 

Het speelplein biedt veel uitdaging en is zo ingericht dat kinderen de ruimte hebben om zichzelf te ontdekken. Er is een grote zandbak met een modderkeuken, een wigwam, een loopbruggetje, een glijbaan, veel groen en een moestuin waar kinderen zaadjes en plantjes water mogen geven. Ook voor de allerkleinsten is er een speciaal hoekje ingericht om lekker buiten te spelen. Bij het buiten spelen ontdekken en ervaren de kinderen van alles en mogen hun handen en kleding vies worden.

Het enthousiaste team van de Vennen vindt het belangrijk dat de kinderen zich vertrouwd voelen en zich op hun eigen manier kunnen ontwikkelen. De sterke onderlinge verbondenheid in het team zorgt voor een vertrouwde omgeving voor kinderen en ouders. Door de openslaande deuren tussen alle groepen is er ook een goede samenwerking met elkaar en zijn er altijd kinderen om mee te spelen. 

Verder bieden wij voorschoolse educatie en werken wij met de thema's van Uk & Puk. De pop Puk is dan ook een vast gezicht op de groep en die beleeft, net als de kinderen, van alles op het kinderdagverblijf. De activiteiten van Uk & Puk sluiten aan bij iedere leeftijd; zowel voor baby's als voor peuters.  

Pluspunten

  • Buiten slaaphuisjes
  • Eigen moestuin
  • Gezonde voeding
  • Enthousiast team
  • Actieve en betrokken oudercommissie
Opvangtijden
Maandag t/m vrijdag van 7.30 tot 18.00 uur.
Aanspreekpunt
Assistent leidinggevende: Zavier Vos
Leidinggevende: Ellie van der Aar
Locatiegegevens
Kinderdagverblijf de Vennen
Deukelven 95
1963 SN, Heemskerk
LRK nummer: 423656168