Zoek hier naar locaties

Welschap Kinderopvang

Gericht op kinderen die wat meer

begeleiding en ondersteuning nodig hebben

De Albatros is een kleinschalige en prikkelarme BSO voor kinderen die wat extra aandacht nodig hebben. De BSO is gevestigd in het kindcentrum de Zeearend, op de grens van Beverwijk en Heemskerk. In de groepsruimte, die wordt gedeeld met een peuter behandelgroep van Kenter, vangen wij drie middagen in de week maximaal 12 kinderen op met twee pedagogisch medewerkers. De Albatros is speciaal voor kinderen die wat meer begeleiding en ondersteuning nodig hebben.  

Naast dat de kinderen kunnen spelen, bouwen, verkleden en lezen in de gezellige hoeken, zijn wij graag creatief bezig. Vaak staan uitdagende activiteiten op de agenda, begeleid door onze ervaren medewerkers. Bij ons is ook ruimte voor vrij knutselen, waarvoor wij allerlei materialen hebben. Tijdens het buitenspelen kunnen wij gebruik maken van het mooie plein van de school en alle faciliteiten die dit plein biedt.

De inschrijving voor de Albatros verloopt iets anders dan de inschrijving voor een reguliere BSO. Ben je geïnteresseerd in deze BSO, neem van tevoren even contact op met onze klantenservice. Zij informeren je graag over het inschrijfproces.

De Albatros is een BSO met een aparte financieringswijze. Meer informatie over de financiering of subsidie vind je via deze link: 
Subsidiestroom BSO+ de Albatros

Pluspunten

  • Kleine groep
  • Uniek in de regio
  • Warm, betrokken en liefdevol team
  • Gevestigd in school
  • Nauw contact met school en ouders
Opvangtijden
Maandag, dinsdag en donderdag van 14.15 tot 18.30 uur.
Aanspreekpunt
Assistent leidinggevende: Amanda Keijner
Leidinggevende: Linda Niesten
Locatiegegevens
Buitenschoolse opvang de Albatros
De Dalen 1
1945 NC, Heemskerk
LRK nummer: 284547232