Kinderdagverblijf

de Waterval

Een licht en kleurrijk kinderdagverblijf

waar iedereen zich prettig voelt

De Waterval is een prachtig licht en kleurrijk gebouw waar kinderen, ouders en personeel zich prettig voelen. Het dagverblijf heeft zeven groepen: een babygroep (0-2 jaar), een peutergroep (2-4 jaar) en vijf verticale groepen (0-4 jaar).

Ook al is de Waterval groot, op de groepen voelt het knus en gezellig. Er worden veel activiteiten gedaan en de buitenruimtes hebben voldoende uitdaging door onder andere een fietsplein, gras met speeltoestellen, een zandbak met modderkeuken en een moestuin. Ook iedere groep heeft zijn eigen kleine speelplaats.

Het team vindt het belangrijk dat jouw kind zich fijn voelt en zich op zijn eigen manier kan ontwikkelen. Er worden allerlei activiteiten aangeboden rond diverse thema's. De basis hiervan is ons voorschoolse educatie programma Uk & Puk, waarbij de pop Puk een rol speelt. Taal, bewegen, samen spelen en vooral plezier hebben staan hierbij centraal.

Daarnaast organiseren we veel feestjes: het voorleesontbijt, dag van de pedagogisch medewerker, gezinsdag en natuurlijk alle verjaardagen, Sinterklaas, Pasen, Kerst en Koningsdag. Het is altijd een feestje!

Pluspunten

  • Vroege opvang vanaf 6.45 uur
  • Eigen moestuin
  • Verbinding tussen alle groepen
  • Vriendelijke sfeer
  • Fietsplein
Opvangtijden
Maandag t/m vrijdag van 6.45 tot 18.00 uur.
Aanspreekpunt
Assistent leidinggevende: Gillian Snell
Leidinggevende: Jolanda Koopman
Locatiegegevens
Kinderdagverblijf de Waterval
Belgiƫlaan 2
1946 TL, Beverwijk
LRK nummer: 130902159