Kinderdagverblijf

de Woelwaters

Een gezellig klein kinderdagverblijf

met een prachtige natuurtuin

De Woelwaters is een plek waar kinderen kunnen leren en groeien. Het ligt in de rustige en kindvriendelijke woonwijk Assumburg en heeft drie groepen: een babygroep (0-2 jaar), een peutergroep (2-4 jaar) en een verticale groep (0-4 jaar). 

Binnen ziet het er modern, fris en licht uit, met een gezamenlijke speelhal. Ieder kind heeft zijn eigen stamgroep, maar door de kleinschaligheid kunnen kinderen - als ze dat leuk vinden - ook met de kinderen uit een andere groep spelen. 

Dagelijks hebben we activiteiten waar de kinderen aan mee kunnen doen. Wij geven jouw nieuwsgierige kind volop de gelegenheid 'te ontdekken' en te bewegen, zowel binnen als buiten. Onze trots is de enorme natuurlijke buitenspeeltuin waar kinderen kunnen rennen, fietsen, spelen, rollen van de heuvel en volop kunnen bewegen. In alle hoeken is wel iets te beleven. Voor de kleintjes hebben we een afgeschermd klein speelhoekje. We spelen iedere dag buiten en bij regen trekken we soms de laarsjes aan en nemen de kinderen parapluutjes mee naar buiten.

Wij vinden het belangrijk dat je jouw kind met een goed en vertrouwd gevoel bij ons brengt. De communicatie bij het brengen en halen met de pedagogisch medewerkers vinden wij een voorwaarde om je kind goed te kunnen opvangen; wij informeren je ook via het digitale ouderportaal met leuke verhalen en foto’s.

Pluspunten

  • Natuurlijke buitenspeeltuin
  • Wat we binnen doen, kan ook buiten
  • Gezonde voeding
  • Actieve en betrokken oudercommissie
  • Airco's op de groep
Opvangtijden
Maandag t/m vrijdag van 7.30 tot 18.00 uur.
Aanspreekpunt
Assistent leidinggevende: Marja Paulus
Leidinggevende: Elvira Snelle
Locatiegegevens
Kinderdagverblijf de Woelwaters
Jan van Polanenstraat 53
1962 XB, Heemskerk
LRK nummer: 140344068