Kinderdagverblijven in Heemskerk en Beverwijk

In onze dagverblijven heerst een huiselijke sfeer. We zorgen voor leuke activiteiten en hebben volop mogelijkheden om lekker te spelen. Met het programma Uk&Puk stimuleren wij de kinderen op speelse wijze in hun taalontwikkeling. Wij hebben vier kinderdagverblijven in Heemskerk en Beverwijk voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Wij willen bijdragen aan een gezonde levenswijze van kinderen. Zowel bij de kinderdagverblijven als bij de buitenschoolse opvang is bewegen daarom een belangrijk onderdeel van de dag en wij verzorgen gezonde en verantwoorde voeding en drinken voor uw kind. 
De Kangoeroe                                   De Waterval                                     Kinderdagverblijf Laan van Blois                   
De Vennen De Woelwaters                                   

Openingstijden, brengen en ophalen

Onze kinderdagverblijflocaties zijn op werkdagen geopend van 7.30 tot 18.00 uur. Kinderdagverblijf de Waterval biedt opvang vanaf 6.45 uur. Wij zijn gesloten op nationale feestdagen en tussen kerst en nieuwjaarsdag. U kunt uw kind ’s morgens brengen van 7.30 tot 9.00 uur en ’s middags weer ophalen vanaf 16.00 tot uiterlijk 18.00 uur. Bij de vroege opvang bij de Waterval is het brengen vanaf 6.45 uur.

Halve dagopvang en opvang 1x per 14 dagen

Halve-dag opvang en opvang 1x per 14 dagen is alleen mogelijk op woensdag e/o vrijdag en in combinatie met een vaste opvangdag per week.
Halve dag opvang is 5,5 uur en kan op woensdag e/o vrijdag:
  • 's morgens van  7.30 tot 13.00 uur
  • ’s middags van12.30 tot 18.00 uur

Wennen

Wij adviseren om uw kind in de eerste week van de opvang te laten wennen en spreken de wenperiode met ouders af. Ouders die gebruikt maken van de wendagen, krijgen een tegoedbon voor een extra dag opvang.

Verzorging, voeding en kleding

Het kinderdagverblijf verzorgt de voeding tijdens de opvang: broodmaaltijd, drinken, fruit en tussendoortjes. Om bij te dragen aan een gezonde levenswijze, hebben wij een voedingsbeleid (zie document hieronder). Het dagverblijf zorgt ook voor luiers, handdoeken, babydoekjes e.d. Wij maken gebruik van wegwerpluiers. Als u een ander merk luiers wilt gebruiken, kunt u deze meebrengen. We vragen u om reserve kleding mee te geven naar de opvang.

Inschrijven

Een kind aanmelden voor dagopvang kan vanaf 3 maanden zwangerschap. Voor peuteropvang is dat vanaf 1 jaar. 
Klik hier om uw kind in te schrijven

Ouderinformatie

Praktische Info voor het Kinderdagverblijf
Pedagogisch Beleid
Beweegbeleid Kinderdagverblijf
Voedingsbeleid Kinderdagverblijf
Veelgestelde vragen