Over Ons

Welschap Kinderopvang verzorgt sinds 1989 professionele kinderopvang in Heemskerk en Beverwijk. Wij zien het als een uitdaging om - samen met het basisonderwijs - een geïntegreerd aanbod van opvang, opvoedingsondersteuning en onderwijs te ontwikkelen voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar. Wij hebben 4 kinderdagverblijven, 9 locaties peuteropvang en 9 locaties buitenschoolse opvang.

Wij willen dat de opvang een vertrouwde plek is waar ouders hun kind(eren) met een gerust gevoel brengen, waar medewerkers hun werk gemotiveerd en met plezier doen en waar kinderen met een blij gezicht komen en weer naar huis gaan.

Wij besteden veel zorg aan persoonlijke aandacht voor uw kind, zorgen voor prettige locaties met een gezellige sfeer en afwisselende activiteiten en buitenspeelruimtes. Bij de peuteropvang is - naast met leeftijdgenootjes spelen - het doel om de ontwikkeling van kinderen te stimuleren ter voorbereiding op de basisschool.

Welschap staat voor:
     *  jarenlange ervaring
     *  kwaliteit van personeel en locaties
     *  goede prijs kwaliteit verhouding

Om kwaliteit te kunnen bieden, werken we volgens de landelijke kwaliteitseisen voor kindercentra.
Onze visie op de ontwikkeling van kinderen is vertaald naar de praktijk en beschreven in ons pedagogisch beleid.

Meer over ons


Download hier het Jaarverslag Welschap Kinderopvang

Raad van Bestuur en Raad van Toezicht

Welschap heeft een besturingsmodel met een Raad van Bestuur en Raad van Toezicht. De Raad van Bestuur is éénhoofdig: Tilly Kersten is de directeurbestuurder van Welschap Holding, Welschap Welzijn, Welschap Kinderopvang en MET Welzijn Heerhugowaard. De Raad van Toezicht bestaat op dit moment uit 6 leden: Piet Hoekstra (voorzitter), Leny van Duivenvoorde (vice-voorzitter) en leden Jos Dekker, Eveline Grimminck, Jan Postma en Daniël Visser.

Welschap Kinderopvang is onderdeel van Welschap en aangesloten bij de Brancheorganisatie Kinderopvang