Kinderopvang: het mooiste werk van de wereld!

Wist je dat je met verschillende diploma’s in de kinderopvang kan werken? Doe de diplomacheck en bekijk of jouw opleiding en diploma erbij staan. Wij zoeken startende en ervaren medewerkers voor onze kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang en peuteropvang. De vacatures vind je onderaan deze pagina. Wil je eerst eens kijken of kinderopvang iets is voor jou? Of gewoon eens kennismaken? Neem dan contact met ons op. Wij laten je graag onze opvang zien!

Bijbaan voor hbo studenten
Heb jij een (nog) niet-afgeronde hbo-opleiding, maar wilt wel alvast werkervaring opdoen of werken in de kinderopvang? Welschap Kinderopvang heeft een bijbaan voor jou!

Werken in buitenschoolse opvang (BSO)
Wil je alvast werken in de buitenschoolse opvang? Dat kan als je een opleiding volgt die kwalificeert voor de kinderopvang en je 50% van de totale studiepunten hebt behaald of bent toegelaten tot het derde jaar van de opleiding.

Werken in dagopvang/peuteropvang
Om te mogen werken bij alle vormen kinderopvang heb je een schriftelijk bewijs van minimaal 75% van de studiepunten nodig of je bent toegelaten tot het vierde jaar van de opleiding.

De volgende hbo-bacheloropleidingen zijn hier een uitzondering op, daarbij geldt dat je met 50% van de totale studiepunten of een overgangsbewijs naar het derde jaar in de dagopvang/peuteropvang mag werken: lerarenopleiding Pedagogiek, Pedagogiek, Pedagogisch Management Kind & Educatie en Pedagogisch Management Kinderopvang.
 

Vacatures