Kinderopvang: het mooiste werk van de wereld. Kom bij ons werken!

Maak ons blij met jouw cv. Wij zoeken startende en ervaren medewerkers voor onze kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang en peuteropvang. De vacatures vind je onderaan deze pagina. Wil je eerst eens kijken of kinderopvang iets is voor jou? Of gewoon eens kennismaken? Laat het ons weten. Wij laten je graag onze opvang zien. Meer weten over werken in de kinderopvang? Kijk op Kinderopvang Werkt!

Vacatures

Welschap Kinderopvang

Pedagogisch medewerker BSO de Sparkel

Voor 20 - 32 uren per week
Op een van onze BSO locaties zijn wij in verband met uitbreiding van het kind-aantal, op zoek naar een lieve en enthousiaste Pedagogisch medewerker voor gemiddeld 20 uur per week.
Lees meer hierover
Welschap Kinderopvang

Pedagogisch medewerker KDV de Kangoeroe

Voor 30 - 34 uren per week
Op kinderdagverblijf de Kangoeroe zijn we op zoek naar een fijne collega die ons team komt versterken! Je komt te werken op de verticale groep de Zebra’s. Ben jij die enthousiaste collega die een positieve bijdrage kan leveren aan het samenwerken in een groeiend team? Reageer dan snel!
Lees meer hierover
Welschap Kinderopvang

Social media specialist/ communicatiemedewerker

Voor 24-28 uren per week
Zie jij kansen en mogelijkheden om onze organisatie online zichtbaarder te maken? Weet jij hoe je onze USP het beste aan de buitenwereld kunt laten zien? Solliciteer!
Lees meer hierover
Welschap Kinderopvang

Flexibele pedagogisch medewerkers

Is werken met kinderen tussen de 0 en 13 jaar voor jou de ultieme uitdaging? Dan ben jij de ideale sollicitant voor deze vacature. Welschap Kinderopvang zoekt voor diverse kinderopvanglocaties zowel startende als ervaren pedagogisch medewerkers. De werkdagen en contracturen zijn flexibel en bespreekbaar.
Lees meer hierover
Welschap Kinderopvang

Medewerker tussenschoolse opvang / overblijfhulp

Als werken met kinderen tussen de 4 en 12 jaar oud jouw ultieme uitdaging is… En als je toevallig wat vrije uren hebt rond lunchtijd… Solliciteer dan snel! Welschap Kinderopvang zoekt namelijk zowel ervaren als startende medewerkers voor de tussenschoolse opvang bij diverse basisscholen in Heemskerk en Beverwijk. De werkdagen en contracturen zijn flexibel en bespreekbaar.
Lees meer hierover
Welschap Kinderopvang

Open sollicitaties Kinderopvang

Maak ons blij met jouw cv. Wij zoeken startende en ervaren collega’s voor onze kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang en peuteropvang in Heemskerk en Beverwijk. Heb je een diploma voor pedagogisch medewerker en scholing in VVE (voor dagopvang en peuteropvang) en taalniveau F3? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren.
Lees meer hierover