Kinderopvang: het mooiste werk van de wereld. Kom bij ons werken!

Maak ons blij met jouw cv. Wij zoeken startende en ervaren medewerkers voor onze kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang en peuteropvang. De vacatures vind je onderaan deze pagina. Wil je eerst eens kijken of kinderopvang iets is voor jou? Of gewoon eens kennismaken? Laat het ons weten. Wij laten je graag onze opvang zien. Meer weten over werken in de kinderopvang? Kijk op Kinderopvang Werkt!

Vacatures

Welschap Kinderopvang

Pedagogisch medewerker peuteropvang

Voor 14 uren per week
Op onze grote peuterspeelzaal in de Broekpolder zijn we opzoek naar een lieve, betrokken pedagogisch medewerker.
Lees meer hierover
Welschap Kinderopvang

Pedagogisch medewerker kinderdagverblijf

Voor 34 uren per week
Bij, op een van onze nieuwste kinderdagverblijf locaties binnen Kindcentrum de Sparkel, zijn wij op zoek naar een lieve en enthousiaste pedagogisch medewerker.
Lees meer hierover
Welschap Kinderopvang

Pedagogisch coach - beleidsmedewerker

Voor 32-36 uren per week
Heb jij de kwaliteiten om pedagogisch medewerkers te coachen zodat zij zich verder kunnen ontwikkelen? En wil je daarnaast een bijdrage leveren aan het ontwikkelen van het pedagogisch beleid? Lees verder!
Lees meer hierover
Welschap Kinderopvang

Pedagogisch medewerker BSO

Voor 15 uren per week
Op onze grote BSO in de Broekpolder zijn we op zoek naar een enthousiaste, betrokken pedagogisch medewerker.
Lees meer hierover
Welschap Kinderopvang

Leidinggevende Kinderopvang

Voor 24 uren per week
Zie jij het zitten om verantwoordelijk te zijn voor het reilen van zeilen van een aantal opvanglocaties? Dat is mooi! Want wij zoeken een leidinggevende Kinderopvang.
Lees meer hierover
Welschap Kinderopvang

Flexibele pedagogisch medewerkers mét talent

Werk jij graag met kinderen in verschillende leeftijdsgroepen? Wil je graag jouw talent inzetten op de kinderopvang? Dan is werken als flexibele pedagogisch medewerker op jouw lijf geschreven! Als flexibel pedagogisch medewerker ben je een volwaardig teamlid en kun je je eigen tijd indelen. Je bent op iedere groep of locatie inzetbaar, waardoor jouw werk altijd divers en afwisselend is.
Lees meer hierover
Welschap Kinderopvang

Medewerker pauzevervanging

Werk jij graag met kinderen en heb jij rond de lunch - van 11 tot half 2 - wat tijd over? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Lees meer hierover
Welschap Kinderopvang

Open sollicitaties Kinderopvang

Maak ons blij met jouw cv. Wij zoeken startende en ervaren collega’s voor onze kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang en peuteropvang in Heemskerk en Beverwijk. Heb je een diploma voor pedagogisch medewerker en scholing in VVE (voor dagopvang en peuteropvang) en taalniveau F3? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren.
Lees meer hierover