Kinderdagverblijf de Woelwaters

Kinderdagverblijf de Woelwaters-1Kinderdagverblijf de Woelwaters-2Kinderdagverblijf de Woelwaters-3Kinderdagverblijf de Woelwaters-4Kinderdagverblijf de Woelwaters-5Kinderdagverblijf de Woelwaters-6Kinderdagverblijf de Woelwaters-7Kinderdagverblijf de Woelwaters-8Kinderdagverblijf de Woelwaters-9

De Woelwaters is een gezellig klein kinderdagverblijf met een prachtige natuurtuin waar kinderen en personeel zich thuis voelen. Het ligt in de rustige woonwijk Assumburg met een goede verbinding met de A9 en voldoende gelegenheid om te parkeren. Het dagverblijf heeft drie groepen: een babygroep (0-2 jaar) een peutergroep van (2-4 jaar) en een verticale groep (0-4jaar). Wij hebben maximaal 37 kinderen per dag in huis.

Ieder kind heeft zijn eigen stamgroep. Door de kleinschaligheid kunnen kinderen - als ze dat leuk vinden - ook met de kinderen uit een andere groepen spelen.

Wij vinden het belangrijk dat u uw kind met een goed en vertrouwd gevoel bij ons brengt. De communicatie bij het brengen en halen met de pedagogisch medewerkers vinden wij een voorwaarde om uw kind goed te kunnen opvangen; wij informeren u ook via het digitale ouderportaal met leuke verhalen en foto’s.

Bij de Woelwaters werken we met het VVE taalprogramma Uk & Puk. Bij de thema’s speelt pop Puk een grote rol. Hij is het vriendje van de kinderen. Puk mag mee naar huis om te logeren en iedere dag maken we een begroetingsrondje met Puk. Bij de thema ’s en het dagritme bieden we gebarentaal aan.

Dagelijks hebben we activiteiten waar uw kind aan mee kan doen. Wij geven uw nieuwsgierige kind volop de gelegenheid 'te ontdekken' en te bewegen, zowel binnen als buiten.

Onze trots is de enorme natuurlijke buitenspeeltuin waar kinderen kunnen rennen, fietsen, spelen, rollen van de heuvel en volop kunnen bewegen. In alle hoeken is wel iets te beleven. Voor de kleintjes hebben we een afgeschermd klein speelhoekje. We spelen iedere dag buiten en bij regen trekken we soms de laarsjes aan en nemen de kinderen parapluutjes mee naar buiten.

Als 'oudste' dagverblijf van Welschap, ziet de Woelwaters er modern, fris en licht uit, met een gezamenlijke speelhal bij het binnenkomen en een 'open deur’ tussen de babygroep en de peutergroep die kinderen van verschillende leeftijden met elkaar verbindt.

Om ons kinderdagverblijf binnen te komen krijgt u een persoonlijke code.

Opvangtijden
Maandag tot en met vrijdag van 07.30 tot 18.00 uur
Locatiegegevens
Jan van Polanenstraat 53, 1962 XB Heemskerk
Telefoon: 0251 731 148
Assistent leidinggevende: Marja Paulus
Leidinggevende: Ellie van der Aar
LRK nummer: 140344068

GGD inspectierapport
U vindt het hier op landelijkregisterkinderopvang.nl