Buitenschoolse opvang de Duinsprong

Buitenschoolse opvang de Duinsprong-1Buitenschoolse opvang de Duinsprong-2Buitenschoolse opvang de Duinsprong-3Buitenschoolse opvang de Duinsprong-4
BSO de Duinsprong is gevestigd in basisschool de Kariboe. De Duinsprong is een gezellige locatie. In de verschillende hoeken kunnen kinderen vrij spelen, bouwen of lezen. We maken gebruik van de gymzaal, de techniekruimte en de bibliotheek op school.

We gaan lekker samen koken, doen een gezelschapspelletje of bedenken een activiteit voor in de speelzaal. De medewerkers en kinderen gaan op deze locatie echt voor ‘samen doen’. Wij maken gebruik van de groene en ‘natuurlijk’ ingerichte speelplaats van de Kariboe.

Met een vast team van 2 medewerkers vangen wij in één groepsruimte op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag maximaal 22 kinderen op. Naast kinderen van basisschool de Kariboe vangen wij ook kinderen op van basisschool de Zilvermeeuw.

Opvangtijden
Naschoolse opvang: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 14.30 - 18.30 uur.
Op woensdag en vrijdag vanaf 12.15 tot 18.30 uur en in de schoolvakanties vangen wij de kinderen van de Kariboe en Zilvermeeuw op bij BSO de Kameleon.
Locatiegegevens
Rameaustraat 6, 1962 CA Heemskerk
Telefoon: 06 39231112
Assistent leidinggevende: Jordy Groot
Leidinggevende: Tessa van der Linden
LRK nummer: 275241002

GGD inspectierapport
U vindt het hier op landelijkregisterkinderopvang.nl