Buitenschoolse opvang de Albatros

De Albatros is gevestigd in IKC Beverwijk, op de grens van Beverwijk en Heemskerk. In de groepsruimte, die wordt gedeeld met een peuter behandelgroep van Kenter, vangen wij 3 middagen in de week maximaal 12 kinderen op met 2 pedagogisch medewerkers. BSO de Albatros is een BSO die zich richt op kinderen die wat meer begeleiding en ondersteuning nodig hebben.  

Wij zijn vanaf 1 maart 2021 geopend op de maandag, dinsdag en donderdagmiddag.

Naast dat de kinderen kunnen spelen, bouwen, verkleden en lezen in de gezellige hoeken, zijn wij graag creatief bezig. Vaak staan uitdagende activiteiten op de agenda, begeleid door de ervaren medewerkers. Bij ons is ook ruimte voor vrij knutselen, waarvoor wij allerhande materialen hebben. Tijdens het buitenspelen kunnen wij gebruik maken van het mooie plein van de school en alle faciliteiten die dit plein biedt.

Wij vinden het altijd leuk om u meer te laten zien of te vertellen. Op afspraak geven wij u graag een rondleiding. De inschrijving voor BSO de Albatros verloopt iets anders dan de inschrijving voor een reguliere BSO. Heeft u interesse in deze BSO neem dan voorafgaand aan een inschrijving even contact op met onze afdeling Klantenservice. Zij kunnen u verder informeren over het inschrijfproces.

Opvangtijden

Voor kinderen met een verwijzing voor BSO+:
Maandag, dinsdag en donderdag van 14.00 – 18.30 uur.
 
E-mail: albatros@welschap.nl
Locatiegegevens
De Dalen 1, 1945 NC Beverwijk
Telefoon: 06-28558163
Assistent leidinggevende: Annelies Groen
Leidinggevende: Helen Hijstee
LRK nummer: 284547232

GGD inspectierapport
U vindt het hier op landelijkregisterkinderopvang.nl