Kinderdagverblijf de Waterval

Kinderdagverblijf de Waterval-1Kinderdagverblijf de Waterval-2Kinderdagverblijf de Waterval-3Kinderdagverblijf de Waterval-4Kinderdagverblijf de Waterval-5Kinderdagverblijf de Waterval-6Kinderdagverblijf de Waterval-7Kinderdagverblijf de Waterval-8Kinderdagverblijf de Waterval-9

De Waterval is een prachtig licht en kleurrijk gebouw waar kinderen, ouders en personeel zich prettig voelen. Het dagverblijf heeft zeven groepen: een babygroep (0-2 jaar), een peutergroep (2-4 jaar) en vijf verticale groepen (0-4 jaar).

Wat wij het belangrijkste vinden is dat uw kind zich op de Waterval fijn voelt en zich op zijn eigen manier kan ontwikkelen. Het leuke van een groep is dat uw kind daar altijd iemand heeft om mee te spelen. Daarnaast krijgt uw kind door de pedagogisch medewerkers allerlei activiteiten aangeboden rond diverse thema's. De basis hiervan is ons VVE programma Uk&Puk (zie VVE) waarbij de pop Puk een rol speelt. Taal, bewegen, samen spelen en vooral plezier hebben staan hierbij centraal. In 2016 zijn we gestart met gebarentaal om de taal en begrip bij de kinderen nog meer te stimuleren. Natuurlijk kan uw kind bij ons heerlijk buiten spelen. Rennen op het gras, taartjes bakken in de zandbak, achter elkaar aan roetsjen van de glijbaan of fietsen op het fietsplein

Bij het halen en brengen van uw kind, vinden we de overdracht tussen u en de pedagogisch medewerksters heel belangrijk. Daarnaast geven we u via het digitale schriftje van de ouderportaal een kijkje in het dagverblijfleven van uw kind door middel van verhaaltjes en foto’s.

Bij de Waterval houden we ook erg van feestjes: het voorleesontbijt, de leidstersdag vol spelletjes en natuurlijk alle verjaardagen, sinterklaas, pasen en kerst. Sinds een paar jaar organiseren we met alle kinderdagverblijven een gezinsdag op zaterdag. Gezien het succes zullen we dat het komende jaar ook zeker doen.

Om ons kinderdagverblijf binnen te komen krijgt u bij het kennismakingsgesprek een persoonlijke code.

Opvangtijden
Maandag tot en met vrijdag van 06.45 tot 18.00 uur
Locatiegegevens
Belgielaan 2, 1946 TL Beverwijk
Telefoon: 0251 731 068
Assistent leidinggevende: Gillian Snell
Leidinggevende: Jolanda Koopman
LRK nummer: 130902159

GGD inspectierapport
U vindt het hier op landelijkregisterkinderopvang.nl